January 2021

 Kuten ennenkin, lomailen tammikuussa. Matkailen mielessäni pohjoiseen, seikkailen Keski-Euroopan kaupungeissa ja koluan museoiden kätköissä. Perheeni on etätöissä ja opiskelee etänä, joten lomailuni lomassa huolehdin ruokahuollosta ja toimin apuna tarvittaessa. Mutta lomakäsityöni ei ole muuttanut muotoaan. Olen neulonut itselleni paidan ja jakun ja nyt sain valmiiksi tyttärelleni myös sukat. Lomatekemiseni muistuttaa työtäni, mutta ei vaadi niin paljon aivotyötä. Sitä kai lomalta toivotaan, lepoa. Minulla on siis täydellinen loma, jota on vielä viikko jäljellä. Tarkoituksenani on ommella tyttäreni toivoma rooliasu. Helmikuussa aloitan valmistautumisen tulevaan kesään, toiveekkaana.

Sukkien malli on Suuri Käsityö -lehdessä 9/2020, malli 32, suunnittelu Tekstiiliteollisuus, lankana Austermann Step. Neuloin 38/39 kokoiset ja harmittavasti yksi 100 g kerä ei aivan riittänyt. Kummallisen vaikeaa oli tehdä valmiin ohjeen mukaan, pilkulleen :)

As usual I am on vacation on January. Though I'm not able to travel anywhere it doesn't stop me dreaming. I have visit Finnish Lapland, Paris and Rome and each and every museum through out the world, in my mind. Actually my husband is working at home as my eldest is studying at home too. So my holiday, outside of everyday routines, includes knitting. Just for me and my family. Fun fun knitting without using too much brain. I made the socks for my youngest. It was quite hard just to follow the instruction and chart, so seldom do.
Kommentit