Sininen Sopukka Shop

18.2.2017

Molla-Rosa

Nukke on voitu tehdä puun tai kiven kappaleesta, sitaista kangaskaitale myttyrälle. Itselläni oli pienenä siskoni neuloma nukke ja toki muutama muovinen. Oli nukke kuinka alkeellinen tahansa, on se saanut hoivaa ja rakkautta pieneltä piiperoiselta, mutta myös vanhemmilta hoivaajilta.

Muotinukkeja on ollut niin kauan kuin muotikin. Oman aikakauden vaatteisiin puetut kaunottaret ovat olleet koristeita, joilla ei ehkä ole ollut lupa leikkiä. Barbit omana aikanani ja Monster High -nuket piiperoisillani ovat leikittäviä muotinukkeja.

Molla-Rosaa suunnitellessani mietin leikkiä, muotia, keräilyä, perinteitä, Kotkan Ruusua, naisia ja tyttöjä ..... Paljon ajatuksia. Tästä ajatusleikistä syntyi perinteisin käsityömenetelmin valmistettu nukke. Hän saa esitellä itsensä :)

Olen Molla-Rosa. Synnyin Kymissä helmikuussa 2017 ja olen n. 35 cm pitkä. Hiukseni ovat pitkät ja villavat ja pidän ne mielelläni letitettyinä. Minna on ommellut minulle ihanan laajahelmaisen mekon ja alushameen sijaan olen pukenut mekon alle mamelukit. Pidän uusista ihmisistä ja uusista paikoista ja rakastan, että minulle luetaan. Odotan tapaamistamme!

Nuken saa omakseen ilmiantamalla itsensä. Hinta ym. tiedot saat paluupostina.


4 kommenttia:

 1. No voi hyvänen aika siun kanssais! Aivan hurmaavia ovat he, Molla-Rosat! Uskon, että jokaiselle on jo koti odottamassa jossain.
  Rotinakahville! Onnea, Minna!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilkkuja, täytettä ja piperrystä - valmistaudun kesään :)

   Poista

Sopukan supinoita