Sininen Sopukka Shop

2.2.2016

Villasukka

Onko olemassa asustetta, joka herättäisi enemmän tunteita, kuin villasukka - viileitä, kylmiä, lämpimiä ja kuumia tunteita. Niin sosiaalisessa mediassa kuin perinteisilläkin kanavilla villasukka vilahtaa keskusteluun vuosikymmenestä toiseen: päivitellään villasukkamarkkinoita ja kuka sukkaparkoja voi myydä ja millaisella hinnalla, villasukka-avustuksia lähetetään lähelle ja kauas, käytetyistä villasukista tehdään taidetta, kantapää poikineen on opeteltava ja sukkamalleja ja niksejä ja ... 

Kaiken tämän tohinan keskellä tipahti käteeni lehti, jonka takasivulla oli komea sukka. Avasin minäkin koneeni ja guugelsin, olin myyty. Jumitin lukemaan fb -viestejä jos jonkinmoisilla kielillä ja kaikki kansa on aivan haltioissaan Anelmaisista, Anelma Kervisen suunnittelemista ja valmistamista kukkasukista. Meinasin samalta istumalta singahtaa lankaostoksille, mutta maltoin mieleni ja seuraavana päivänä, neljännestä kaupasta, onnistuin löytämään haluamani värit. Tyhjiä lankalaareja ihmetellessäni tuli mieleeni, että ehkä muutkin olivat halunneet neuloa juuri nämä samaiset sukat.

Jokunen päivä vierähti ja nyt olen ekstrahypersuper lämpimien sukkien onnellinen omistaja. En tiedä kuinka kauan, koska piiperoinen ilmoitti sukkia jalkoihinsa virittäessään, että niissä hän haluaisi mennä kouluun. Mikä ihastuttava ilmiintyminen se olisikaan! 

Aitoja Anelmaisia tai ohjeen voit ostaa  täältä .

Kuvassa on harjoitelmasukat, tarkasti ohjeen mukaan neulotut pienillä lisäyksillä ja värimuunnoksilla itselleni valmistetut. Parasta näissä on se, että jälkeenpäin tuunaaminen voi muodostua hauskaksi harrastukseksi. Pitsin ainakin voisin vaihtaa toiseen tai lisätä hieman punaista satiininauhaa. Lämpimiä ajatuksia.Käy kurkkaamassa myös nämä Ystävänpäivä Happy Valentines Day Koukussa Pääsiäistipulle

8 kommenttia:

 1. No hupsistahuijaa, Minna! Oletpas aarteet värkänny!! Aivan ihastuttavat sukat nämä Anelmaiset. Näin tässä kerran televisiossa, olisiko ollu ihan uutisissa tai kevennyksessä, hänen haastattelunsa. Villasukat kunniaan, ehdottomasti! Lämpöisiä varpaita sinulle ja myös sukat valloittavalle piiperoiselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuin ja nypelsin - en tiedä kävikö enemmän peppuun vai kätösiin. Hassun hauska projekti ihan tekemisen kannalta, mutta myös jos miettii sosiologiaa ja psykologiaa - ei ollenkaan yhdentekevä juttu - villasukat :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Kiitos sukkien suunnittelijan, Anelma Kervisen.

   Poista
 3. Vai..mutkien kautta löysin tänne ja kiitän lämpimästi sinua :) Tämä on kyllä pakko jakaa tuonne minun sivulle ..saanhan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja hienosta mallista :) Ole hyvä, voi jakaa :)

   Poista
 4. Sukkasi ovat kauniit ja ei uskoisi että ensimmäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AN! Toki olen sukkia neulonut, mutta nämä ovat ensimmäiset Anelmaiset. Tämän parin jälkeen nypelsin muutamat lahjaksi ystäville, itselle, piiperoiselle ... :)

   Poista

Sopukan supinoita