Sininen Sopukka Shop

24.1.2016

Paha/hyvä mieli

Televisiokanavien vyöryttämä tunteeton, ala-arvoinen, ilkeä ja inhimillisyyden kaatopaikalle heittänyt ohjelmatarjonta pitää minut ruudun ääressä enää aniharvoin. Eilen törmäsin vahingossa ohjelmaan, jossa käsiteltiin mieleltään sairastuneiden ihmisten kotien kaaosta. Toivon, etten olisi niitä kuvia nähnyt. Miksi kaikki inhimillinen hätä on vapaata riistaa? Missä olisi se ohjelmajohtaja, joka ei aliarvioisi katsojien älyä? Ruudun voi toki pitää kiinni ja hyödyntää aikansa muuten - kuten neulomalla:)

Kauhukuvista oli kyllä hyötyäkin, sillä jäin miettimään omia varastojani. Sisälläni asustava siivoaja valmistelee kaappeihin hyökkäys strategiaa.

Päivänkakkaroita ja aurinkoisia ajatuksia - meille asiakkaille kuin ohjelmakarttoja kokoavillekin!Tapaamisiin Axel & Idassa tulevana kesänä! Siellä hyvä mieli on myös käsin kosketeltavaa.


2 kommenttia:

 1. tv-ohjelmat ovat nykyisin hyvin erikoisia, ei ole mitenkään kiva ajatella, että kuvavat hyvin nykymaailmaamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi kommentistasi! Olen miettinyt, että perheissä katsotaan monenmoista, aikuiset kommentoivat ja nauravat ohjelmien sankareille, lapset oppivat mallista ja soveltavat oppimaansa ehkä arkielämässä. Muistetaanko opettaa miltä toisesta tuntuu?
   Ei ole minulla vielä nutturaa, joka kiristäisi :)Toivon ainoastaan kilttiä huumoria, ihmisen arvostamista ja hyviä tarinoita. Ihmisille ymmärrystä oikeasta ja ei niin oikeasta.

   Poista

Sopukan supinoita