Sininen Sopukka Shop

17.4.2015

Kahvihetki -liivi

Olen upean värinen ja vahva. Ympärilläni on juhlittu joulua, syntymäpäiviä, pääsiäistä, juhannusta ja hienoa arkea. Koitti aika, jolloin kotien pöydät kasvoivat kokoa ja muuttivat muotoa - jäin liian pieneksi, vanhanaikaiseksi. Minut siirrettiin kaappiin ja vuosien vierittyä minut vietiin turuille ja toreille. Sieltä Minna meidät pelasti ja uskoi kykyymme tuottaa iloa uusille ihmisille, uudessa muodossa. Entisenä pöytäliinana voin todeta, että liivinä sylissäsi on mukava olla - olen Kahvihetki -liivi, kokoa S, M ja L. Jos olin pieni liina, tulee minusta liivi kokoa S jne. Voit tutustua meihin, kun Axel & Ida, Strömforsin ruukissa, avaa ovensa jälleen toukokuussa. Kuvissa hieman ensimakua tulevasta.
2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, Minna, WAU!!! Siellähän on miullekin tuttua punaista pöytäliinaruutua! Juuri ne, mitkä on armahdettu käytöstä ja viety aittaan levolle... Oi, että ovat upeita liivejä. Eipä uskoisi, miten uusi muoto muuttaa liinan suunnan ja antaa sille elämän! Onnittelen! ja hyvää kesämyynnin odotusta. Ja tätä kevättä!! Terveisin Päivikki

    VastaaPoista
  2. Kiitos Päivikki :) Näitä aarteita olen kerännyt ja aikani hautonut ja miettinyt mitä pienestä kangaspalasta voi tehdä. Kuosiin kudottuja, upeita värejä, hyvin suunniteltuja - namuja - liivinäkin :)

    VastaaPoista

Sopukan supinoita