Sininen Sopukka Shop

5.1.2015

Sibelius 150

Mikä olisikaan parempi aihe aloittaa vuosi 2015, kuin Sibelius. 150 juhlavuosi on saanut tänään avajaiskonserttinsa kansallismaisemassa eli kotimaisemissani Kolilla. Linkistä pääset tutustumaan juhlavuoden tapahtumiin ja talvikuva Kolin vaaroilta Pieliselle on sydäntä lämmittävä.

Ukko Kolin kalliot ovat Suomen kuvatuimpia siloposkia. Omissa valokuva-albumeissani on kyseisiä kuvia useilta vuosikymmeniltä, itsestäni ja vanhemmistani. Ukkini on syntynyt Kolilla ja on tenavana seikkaillut poluilla ja kallionkoloissa. Sibeliuksen Karelia -sarja kunnioittaa kauneudellaan suomalaista luontoa. 

Oikein hyvää alkanutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Tervehdys, Minna ja valoisia päiviä alkuvuoteesi! Oi, Sibeliusta kuunnellaan meilläkin! Eilen Kolilla olleessa juhlavuoden aloituskonsertissa kävivät molemmat tyttäreni isänsä kanssa. Mie olisin niin tahtonut myös, mutta oli Lipin työvuoro, enkä päässyt. Sali oli ollut täynnä ja aivan upeaa soittoa. Nyt kuuntelen Makkosen selloa, täydellistä! Ja tytär oli kuvannut Kolilla tykkylumisia puita- , ei kauniimpaa maisemaa sinunkaan juurillesi! Halauksin Päivikki

    VastaaPoista
  2. Hassua kuinka samoja kujia ajatuksemme kulkevat :) Pakkasaamun terveisin Minna

    VastaaPoista

Sopukan supinoita