Sininen Sopukka Shop

29.1.2015

Huilihetki

Vuoden ensimmäisen kuukauden olen suonut itselleni lepoa varten. En ole koskenut kankaisiin enkä lankoihin ja radio on myös pysynyt kiinni. Vuoden lopussa täysin tukossa olleet aivoni ovat saaneet tilaa ajatuksille ja ideoille ja vuosi 2015 on töiden puolesta suunniteltu kuosiinsa. Niin loppuun kulutettu kuin ajatus onkin, luova työ tarvitsee toteutuakseen tilaa ja hiljaisuutta. Minulla on pinkka pieniä mustia kirjoja, jotka ovat vuosien varrella täyttyneet juuri tästä hiljaisuudesta.

Ensitöikseni, totutellakseni näppini tuttuihin materiaaleihin, olen puuhannut pientä piiperoisille. Isompi etsi sopivia villasukkia, muttei löytänyt. Minun oli tartuttava puikkoihin ja tuokion lankaa kieputeltuani olivat kapoiset sukkasutkulat valmiit.

Hiiri on pikkupiiperoisen ja minun yhteistyön tulos, flunssapäivän viihdyke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sopukan supinoita