Sininen Sopukka Shop

3.11.2014

Ensimmäinen vuosi

... on kulunut ripi rapi vauhtia ensimmäisestä ilmaantumisestani blogikirjoittajien sankkaan joukkoon. On ollut mukava kirjoittaa, vaikka vain pienesti. Joskus menneisyydessäni olin ahkera kirjoittaja ja nyt, nykytekniikan myötä, olen saanut takaisin hippusen ominta itseäni. Kiitos teille kanssakulkijat, kun olette malttaneet tuokioksi pysähtyä Sinisen Sopukan kuulumisien äärelle.

Ensimmäisellä sivullani, vuosi sitten, komeilevat Triangeli -huivit ja näinollen moni uskoi löytäneensä uuden neuleblogin. Olen pahoillani, jos tuotin pettymyksen. Kirjoitukset kulkevat yrityksen eli elämäni vuodenkierron mukaan eli neuleiden lisäksi häärään taimien ja mukuloiden kanssa, sisällä ja puutarhassa. Tällä hetkellä Sinisen Sopukan Minna valmistautuu tulevan joulun myyntitapahtumiin ja hoitaa samalla harrastuskuljetuksia.

Kuten tiedätte, tulee minulle tieto lukijamääristä ja -sijainneista. Jos olisin markkinointihai, käyttäisin näitä tilastoja hyväkseni, mutta minussa ei ole mitään haihin viittaavaakaan. Tutkailen tilastoja ja mietiskelen, onko maan äärissä istuva lukija siellä asuva suomalainen vai maan alkuperäisasukas. Mukava kuitenkin, että kartta vihertää niin laajalta alueelta. Jos olet rohkea ihan ilman rokkaakin, laita toisinaan minulle viesti kommenttikenttään. Koska taloudestamme ei sitä haita löydy, ei sinun tarvitse pelätä, että sähköpostisi tukkeutuisi. 

Doing - toinen blogivuosi on paukautettu alkaneeksi. Kiitos sinulle, lukijani.


Äitini Sorja -kaavan mallikuva 1950 -luvulta edustaa, omakuvien puutteessa, minua, historiaan hurahtanutta käsityöyrittäjää.

4 kommenttia:

 1. Hei, Minna! Mukavaa, oikein mukavaa, kun olet kirjoitellut! Pidän tavastasi kirjoittaa, kaunista luettavaa. Miekii roikun koko ajan siinä kirjoittamani ja kirjoittamatta jättämisen viivalla; mitä kerron, mitä paljastan itsestäni... Alastomana olemisen tunteessa kääriydyn villapaitaan... Oikein hyvää ja antoisaa blogi- jatkoa ja iloisia joulunaluksia! (Oispa Joulu ainainen, toivoo käsityöläinen...) Seisovan aamun tervehdys, Päivikki

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Päivikki, kiitos :) Hyvää joulunalusaikaa sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyviä tulevia!

  T. Sussi

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös sinulle Sussi (ihania kuvia) ja lämmintä loppusyksyä :)

  VastaaPoista

Sopukan supinoita