Sininen Sopukka Shop

13.4.2014

VIRVON Varvon

Nykyvirpomaperinne on laaja kulttuurinen sekoitus. Ovellamme vierailee läntinen trulli, itäinen virpoja ja sekaan mahtuu ripaus amerikkaa. Itse aikoinani virvoin mummot ja muun lähisuvun. Tärkeimmässä asemassa oli kaunis, runsaskukkainen virpomavitsa. Toki minä odotin suklaamunia palkkioksi, mutta hyvä mieli tuli pikkuleivästä tai kolikostakin. Omille noidilleni olen yrittänyt siirtää enemmän tätä itäistä perinnettä. Meillä on virpomavitsoihin keskitytty usean päivän ajan tarkasti värejä ja muotoja miettien. Kiitos naapureille ymmärtämyksestä ja rauhallista pääsiäistä!


2 kommenttia:

  1. Minäkin olisin toivonut, että naapuriston muksut olisivat keskittyneet vitsoihin. Täällä nähtiin pari höyhentä siellä täällä ja silti piti suklaamunia antaa koko konkkaronkalle, vaikka vain yksi virpoi..*mutinaa*. Tiedänpähän mitä teen itse muksun kanssa eri tavalla, kun se tuosta kasvaa.

    VastaaPoista
  2. Semmoista se on. Itse ihmettelin virpojahävikkiä aikaisempiin vuosiin verrattuna. Huolestuttavan paljon jäi itselle suklaamunia syötäväksi.

    VastaaPoista

Sopukan supinoita