Sininen Sopukka Shop

7.1.2014

KUMMEKSUTTAA

Maailmamme on kummallinen. Kirjoitan julkitekstiä ja sitä lukee ihminen toisella puolella maapalloa. Itse istuskelen omassa kotelossani, historian havina harteillani, mutta kuitenkin pienesti mukana tässä ajassa, koneella istuissani.

Muutama viikko sitten minulle kerrottiin, että kirjoitan blogia. Enhän! Minä päivitän yritykseni www -sivuja! Mokomat olivat olleet hunningolla jo yli vuoden, kun en itsekseni osannut koodata ja apulaiseni oli omissa töissään kiireinen. Tuumailin, että näillä nurkilla osaisin omineni jotenkuten hääriä. Käärin www -sivuni pakettiin ja siirsin Sinisen Sopukan bloggeriin. Olin iloinen, kun tuotekuvat saivat tarinan ympärilleen. Vasta saatuani oman sivustoni melkein julkaistavaan muotoon, tutustuin muutamiin blogeihin. Aivan nurinkurista toimintaa!

Kone kehottaa minua laajentamaan yleisöäni ja keskustelupalstoilla asiantuntijat antavat ohjeitaan. Kaikki tämä on niin kaukana omasta maailmankuvastani, etten osaa kantaa murhetta moisesta. Tällä tavalla kulkien minulla on mukavaa ja on ihana nähdä, kun joku on oikeasti käynyt kurkkaamassa "blogiani". Vähän sama tunne, kun seiskaluokkalaisena katsoin englannin opettajani käsissään heiluttamia papereita, joista yksi tipahti minun kouraani. Uusi kirjeenvaihtokaveri.
Kiitos sinulle, joka olet eksynyt sivulleni.

2 kommenttia:

  1. Blogimaailma on kiva paikka, täällä oppii ja tutustuu moneen:)

    VastaaPoista
  2. Olen huomannut ja sipsuttelen vauvan askelin eteenpäin.

    VastaaPoista

Sopukan supinoita